OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

Вила Тилиќ

MAVROVO, 2019

ИМЕ: ВИЛА ТИЛИЌ
ЛОКАЦИЈА: МАВРОВО

ГОДИНА: 2019
СТАТУС: ИЗГРАДЕНА

ПОВРШИНА: 250m2
ТИП НА ПРОЕКТ: ВИЛА