OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

Вила Седлоски

Скопје, 2018

ИМЕ: ВИЛА СЕДЛОСКИ
ЛОКАЦИЈА: ПРИЛЕП

ГОДИНА: 2019
СТАТУС: ИЗГРАДЕНА

ПОВРШИНА: 650m2
ТИП НА ПРОЕКТ: ВИЛА