OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

АПАРТМАН MONTE CARLO

СКОПЈЕ, 2021

ИМЕ: АПАРТМАН MONTE CARLO
ЛОКАЦИЈА: СКОПЈЕ

ГОДИНА: 2021
СТАТУС: ВО ТЕК

ПОВРШИНА: 120m2
ТИП НА ПРОЕКТ: ЕНТЕРИЕР