OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

S GATE

СКОПЈЕ, 2019

ИМЕ: S GATE
ЛОКАЦИЈА: СКОПЈЕ

ГОДИНА: 2019
СТАТУС: ВО ТЕК

ПОВРШИНА: 6550m2
ТИП НА ПРОЕКТ: СТАНБЕН/ДЕЛОВЕН/ХОТЕЛ