OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

Станбена зграда TWINS

Скопје, 2019

Име: Twins
ЛОКАЦИЈА: Скопје

Година: 2019
СТАТУС: Во изработка

ПОВРШИНА: 10500m2
ТИП НА ПРОЕКТ : Станбен / Деловен