OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

СТАМБЕНА ЗГРАДА ВО СКОПЈЕ, ВОДНО

Skopje, 2022

ИМЕ:СТАНБЕНА ЗГРАДА ВО СКОПЈЕ, ВОДНО
ЛОКАЦИЈА: СКОПЈЕ

Година: 2022
СТАТУС: ВО ТЕК

ПОВРШИНА: 18500 m2
ТИП НА ПРОЕКТ : СТАНБЕНО -ДЕЛОВЕН