OFFICE SKOPJE +389 78 820 444
contact@hma.com.mk
OFFICE BELGRADE +381692727699 hmarchitects.rs@gmail.com

ХОТЕЛ ВО КОПАОНИК,СРБИЈА

КОПАОНИК, 2022

ИМЕ: ХОТЕЛ ВО КОПАОНИК,СРБИЈА

ЛОКАЦИЈА: КОПАОНИК, СРБИЈА

ГОДИНА: 2022
СТАТУС: ВО ТЕК

ПОВРШИНА: 18500m2
ТИП НА ПРОЕКТ: ХОТЕЛ